Oase van culinaire gezelligheid

Valerie, Bob en hun team ontvangen je steeds met open armen. Die familiale sfeer maken Piadza uniek en zorgen ervoor dat iedereen zich hier meteen welkom en op z’n gemak voelt. 

Maak het jezelf gemakkelijk en reserveer online!

Reserveer een tafel Scroll
Culinaire gezelligheid bij Piadza Tielt

Elk z’n Piadza!

Al meer dan 30 jaar is Piadza een vaste waarde in Tielt en iedereen heeft zo wel zijn eigen reden om (terug) langs te komen. Het lievelingsbroodje dat je nergens anders vindt, die overheerlijke huisbereide américain, die pasta van het huis waar je in gedachten al van smult,… We verheugen ons al op je glimlach als we jouw ‘Piadza-favoriet’ voorschotelen.

Vers in eigen huis

Van de fonds en sausjes tot de slaatjes en pasta’s, alles wordt vers bereid in eigen huis. Of je nu kiest voor jouw favoriete klassieker of voor een van de suggesties, Bob verrast je keer op keer met zijn pure (h)eerlijke keuken.

Aan de bar bij Piadza Tielt
Steak bij Piadza Tielt

Snel bediend!

Je kan steeds rekenen op een vlotte bediening, zowel ’s middags als ’s avonds. Ook groepen laten we niet nodeloos wachten. Als je de keuzes (*) vooraf kan doorgeven, kan iedereen op z’n wenken bediend worden.

(*) Per tafel is er keuze uit vier gerechten.

Hartje Tielt, hartje gezelligheid

Bij Piadza ben je welkom voor snelle hap of een uitgebreid diner maar evengoed voor een deugddoende koffie of een lekker aperitief. Met de collega’s over de middag, met de vriendinnen na het wekelijkse marktbezoek of met het gezin tijdens het weekend, bij elke gelegenheid op elk moment bedienen we jou met de glimlach op je wenken!

Gezellig dineren bij Piadza Tielt